Secretul amprentei digitale

andrei Tech

Generalmente, amprenta digitala are forma circulara, pornind dinspre centru, nucleu, spre exterior. Am folosit termenul nucleu dintr-un motiv simplu, dar care se face scapat: umanoizii emit energie pe fiecare deget in parte. Cum orice energie din Univers are traiectorie circulara (ex. traiectoria glontului, traiectoria gandului), iata ca stratul dermic imbraca forma emitenta. 
Energia circula, deci, printr-un nucleu situat in buricul degetelor; de unde, de altfel, denumirea de buric al degetului. Putem admite ca buricul este o coordonata nucleica, centrala, ce leaga lumi. Cunoastem buricul organic, buricul targului, Omphalos – Buricul – Polul Getic – Columna Cerului si tot asa.
Un spirit incepe sa emita energie de cum se naste, astfel ca trupul umanoid capata spectru digital de amprenta de cum patrunde in corp.

Fiecare om are o amprenta personalizata, dovada a faptului ca oamenii raspandesc ganduri diferite, oricat de asemanatori ar fi.
Mudrele corect executate, care permit o conexiune a energiilor cat mai bine, sunt cele in care nu ca se unesc doar degetele, dar se unesc buricele degetelor. Incercati, veti vedea un flux mai ridicat al energiei tranzitorii.
Se emite energie si prin talpi. Energia transmisa prin degete, palme, talpi, este prin natura sa diferita de cea emisa de chakrele principale cunoscute.
Secretul cantatului la instrumente deriva din gandul atingerii. Se canta, deci, cu energia!
Ganditi liber!

You May Also Like..

La cine poti apela pentru obtinerea certificatelor ISO

Toti antreprenorii sunt constienti de dificultatile cu care se confrunta atunci cand isi doresc dezvoltarea propriei firme, insa exista si […]

Ce presupune certificarea 18001

Companiile care isi doresc sa se dezvolte si sa evolueze constant au la dispozitie diferite solutii in acest sens, insa […]

Alege cel mai util tip de smartwatch

Poti sa dai click aici pentru a descoperi toate functiile pe care le aduce un smartwatch U8, acesta fiind unul […]