Prin poarta eneagramei

andrei Lifestyle, Uncategorized

Ingerul se arata luminos fara sa-i pot zari chipul. Poarta insasi se lumina de cand i-am conditionat traiectoria liniilor de forta. Incepusem sa simt ce e dincolo. Ma atragea. El ma privea calm.
“Am voie, am acceptul?”
“Da”, a spus el, “dar exista o sansa sa nu te mai poti intoarce. Iti asumi?”
M-am gandit. M-am gandit cum ar fi sa patesc ca profesoara care a meditat sub Sfinx si a ramas cu constiinta prinsa in alta dimensiune. I-au luat doar corpul leguma si i l-au dus maica-sii.
“Da“, mi-am spus, “chiar daca raman!“. “Da!”
“Bine!”
Si am intrat. Era Universul. In fata era o uriasa antena parabolica 70-80% energetica, restul dintr-un material alb. Cand m-am apropiat de ea s-a dizolvat si am vazut piramidele de pe Pamant. Si am mai vazut si alte piramide, de pe Marte, Jupiter, Luna, Saturn si tot asa. Si atunci am inteles ca “pe Pamant” il paste un eveniment maret, ca de altfel pe fiecare din planetele din sistemul Solar in care ne aflam. Sunt 9 planete in jurul Soarelui. 9 puncte ale unei eneagrame. Cand piramidele fiecarei planete in parte se vor activa (daca nu au inceput inca) vor trimite raze de energie catre puncte prestabilite. Si atunci totul se va activa si vor deschide un vortex prin care totul va patrunde intr-o alta dimensiune. Sau alta dimensiune ne va inunda prin el.
Apoi am imaginat Charta, simbolul Conectivitatii din Bashar, cu destinatia St. Germain. Si “usa” triunghiulara s-a deschis. Era negru peste tot.
“Maestre!”, a spus constiinta.
“Frate!”, a raspuns vocea.
Si apoi l-am vazut. Arata precum un copac cu ramuri si radacini care levita. O usoara repulsie.
“Si tu esti la fel!”, a zambit vocea.

Si am privit ceea ce consideram a fi eu. Si eram si eu un copac cu ramuri si radacini. Dar nu eram copaci, eram … un fel de copaci.
“De unde ne hranim?”, a intrebat constiinta ingrijorata de posibilitatea unei agresivitati.
“Din sfera, din planeta!” si a aratat in “jos”.
Era o sfera neagra. “Radacinile” noastre plecau pana jos in ea de unde trageam seva. M-am speriat usor. Daca era acea cale de neintors?
“E lumina!”, a spus el.
Iar sfera se lumina cum nu am mai vazut atata lumina, in invelisul ei negru, imaterial, vid. Si atunci am inteles de ce spuneau inteleptii ca lumina salasuieste intr-un locas de vid intunecat. Am simtit adevar. Am zambit si m-am inapoiat. A doua zi am intalnit simbolul Kuji-Kiri care semana cu un copac cu radacini. Si am mai intalnit procedeul de crestere a KI-ului (sau CHI): “Imagineaza-ti ca privesti sus intr-un cer negru de noapte (exista vreun dubiu asupra negrului pe care incearca sa-l scoata in evidenta autorul?) S-ar putea sa vezi stele sau doar intuneric. Minuneaza-te de cat de mult continut fara nimic. Priveste in intuneric la frumusetea sa.”
Pozitiile mainilor din Kuji-Kiri sunt mudre. Mudrele sunt conectate la harta mainilor, adica chiromantie. A se vedea Marele tratat de chiromantie al lui St. Germain cu explicatiile degetelor. Fiecare deget este guvernat de o planeta. Fiecare mudra in parte conecteaza linii de energie ale planetelor. Adica eneagrame Se deschid porti, astfel, si de aici pana la vindecare doar un pas. Iisus stia mudre Ne-o spune cu fiecare icoana in care apare.

You May Also Like..

Iisus, identitatea lui Don Quixote

Miguel de Cervantes Saavedra s-a nascut la 29 Septembrie 1547 si a murit la 22 Aprilie 1616. A fost romancier, poet […]

Pe repede inainte cu Nemrut Dagi

Cine nu stie ce e cu Nemrut Dagi, sa dea cu search pe google la imagini. La explicatii oricum e […]

Seniorii Pacii Interioare –SIMPLE NEPUTINTE CONTEMPORANE

“- Ce facem parinte cu toti tinerii astia care nu mai vor sa stie de nimic, de istorie, de martirii […]