Pe strazi au aparut din ce in ce mai multe masini colantate

andrei Auto

Pentru ca cei mai multi dintre soferi isi doresc ca masinile lor sa se remarce in trafic, acestia recurg la diferite modalitati de personalizare, chiar daca multe implica costuri ridicate si nici nu sunt foarte eficiente. In schimb, totul e mult mai simplu daca se apeleaza la serviciul de colantari auto, care a devenit mai popular ca niciodata, iar solutia promite cateva avantaje importante.

Preturi bune

Bugetul este important pentru fiecare dintre noi, iar aceasta procedura este ideala din acest punct de vedere intrucat implica costuri accesibile. Astfel, pentru a colanta integral o masina de dimensiuni medii, din clasa compacta, precum Volkwagen Golf, Opel Astra, Honda Civic sau Ford Focus, preturile sunt de circa 1.200 de lei, in functie de autocolantul ales, pe cand vopsirea aceleasi masini ar fi implicat minim 5.000 de lei.

Usor de aplicat

Un avantaj important este faptul ca procedura e foarte simpla, iar autocolantul se poate aplica cu usurinta pe orice element de caroserie in circa 15 minute, fiind de ajuns numai cateva ore in total. Totodata, atunci cand intervine un defect estetic, precum o zgaraietura, este suficienta inlocuirea foliei de pe elementul respectiv, totul fiind foarte simplu.

Durata de viata

Cei care aleg serviciul de colantari auto au la dispozitie mai multe variante de autocolant, in functie de necesitati, intrucat unele rezista in cele mai bune conditii pana la 2 ani, in timp ce altele pot depasi cu usurinta pragul de 5 ani, intretinerea fiind foarte simpla in ambele cazuri si nu sunt impuse restrictii.

Diferite optiuni

Totodata, soferii, se bucura si de faptul ca aceste autocolante sunt foarte variate, incepand de la cele mai simple, care imita culoarea metalizata a vopselei originale si pana la cele mate care sunt din ce in ce mai populare, insa nici albul perlat nu este de neglijat intrucat se potriveste in diferite cazuri.

You May Also Like..

Cat de simpla este inscriptionarea auto

Modalitatile de promovare sunt foarte variate, iar cele mai inspirate solutii sunt alese in functie de bugetul alocat, bineinteles, cu […]

Cei din Olt au ales instalatii GPL

Fara indoiala fiecare sofer isi doreste sa faca economii la orice drum parcurs, iar acesta e unul dintre motivele principale […]

Idei de alegere a stickerelor pentru masini

Din fericire, in ziua de azi sunt disponibile o multime de optiuni de personalizare a autoturismelor, astfel ca poti sa […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *