Invataturile unui caine Husky

andrei Lifestyle

Astazi am mangaiat doi caini Husky. Ei erau trei, dar cel pe care nici macar nu l-am atins mi-a transmis din priviri ca se afla in capul ierarhiei grupului si ca nu are aplecare pentru interactiune. Nimic mai simplu si mai onest.
Din ceilalti doi, cel mai mic ca marime m-a lasat sa-l mangai pe cap si era bucuros. Celalalt nu m-a lasat sa-l mangai pe cap, ci numai pe gat, sub barbie si s-a manifestat prieteneste. Apoi am inteles limbajul. Mi-am amintit brusc de nenea ala care se integrase intr-o haita de lupi salbatici si traise cu ei niste timp bun. Si el spusese asa: intotdeauna cand interactionezi pentru prima data cu un lup, pozitia corpului vorbeste despre tine. In primul rand, trebuie sa fii jos, la nivelul lui, nu in picioare Iar lucrul cel mai important, contactul fizic. Trebuie sa se aiba in vedere pozitia mainii in actul atingerii. Adica?! Palma indreptata in jos inseamna autoritate din partea ta, actul de impunere a dominarii fata de el. Daca te simte mai puternic spiritual decat el, iti va permite sa-l mangai pe cap. Daca nu, nu-ti va da voie. Ori va marai, ori, in cazul in care da dovada de politete fata de tine, se va opune ridicandu-si botul si impiedicand mana ta sa-l atinga.

In schimb, simpla intoarcere a palmei spre sus, spre cer, si mangaierea pe gat, sub bot, este un act permis.
Si atunci mi s-a dat revelatia! Acest tip de comportament face parte din grupa subliminal! Pozitia palmei indreptata spre pamant reprezinta un act de inducere a supunerii. O sa il numim aici “Salutul Heil Hitler”. Acest salut este extrem de des intalnit in randul sefilor de stat, mai ales cand tin un discurs maselor. Am postat cateva fotografii cu sefi de stat “salutand” publicul. Partea cealalta a monedei este cu palmele spre cer. Nu mai departe, invocarea lui Dumnezeu, a Cerului, se face ridicand mainile spre cer cu deschidere catre corp si palmele spre sus. Ceea ce inseamna o cerere. Ma ajuti? Ma asculti? Ma lasi?
La fel, stransul mainii in momentul salutului. Daca cel din fata ta iti intinde mana si are palma indreptata spre pamant inseamna ca are un caracter dominant. Cel care intinde mana cu palma spre cer va avea un caracter de supunere. Multi nu realizeaza, insa limbajul trupului ne ajuta sa comunicam mai mult decat verbal.
Exista si salutul neutru! Adica calea de mijloc!
http://www.youtube.com/watch?v=wUlDEr1daZM

You May Also Like..

E Duminica dar n-am fost la biserica

Ce as putea sa fac la biserica? Cred ca as arde acolo in pronaos direct… nici n-as ajunge la altar, […]

El Camino – Foto

Dupa cum am promis aici, pun fotografii facute la restaurantul mexican. In a treia poza (prima pagina din meniu) nu […]

Florarie Online Bucuresti | Cum sa faci alegerea potrivita

Cine este interesat de serviciul flori online Bucuresti se bucura de o multime avantaje si poate apela la Floraria de […]