Descopera frumusetile din Viena

andrei Lifestyle

Capitala Austriei reprezinta unul dintre cele mai vizitate orase ale Europei, iar turistii romani au ocazia de a alege zboruri catre Viena care sunt directe, motiv pentru care se vor bucura de o experienta de neuitat fara grija orelor pierdute in aeroporturi in asteptarea curselor de legatura. Odata ajunsi pe acest taram vor fi intampinati de nenumarate activitati si suprize la fiecare pas, motiv pentru care e nevoie de foarte mult timp pentru a fi descoperite toate secretele Vienei.

Cladirea Parlamentului

Parlamentul este gazduit intr-o cladire impresionanta ridicata la sfarsitul secolului 19, care se remarca prin influentele grecesti, de la coloane corintiene si obiecte de decor, printre care si sculpturi ce il infatiseaza pe regele Franz Iosif I. Totodata, printre atractii se numara si fantana inalta de patru metri care este frumos ornata, iar turistii au ocazia de a participa la tururi organizate ale cladirii.

Teatrul National

Un alt simbol al capitalei Austriei este Teatrul National care a fost martorul celor mai faimoase spectacole de-a lungul anilor, fiind infiintat in anul 1776 de catre imparatul Iosif al II-lea. In schimb, in anii ’40 teatrul a fost distrus partial in urma unui incendiu, fiind nevoie de 10 ani de reparatii pana cand acesta sa fie redeschis. Pe langa spectacolele asigurate in interior, cladirea se remarca la exterior si prin decoratiunile sale, fiind una dintre cele mai importante piese arhitecturale ale tarii.

Palatul Belvedere

Cei care aleg zboruri catre Viena, cu siguranta, si-au notat pe itinerariu si palatul Belvedere care reprezinta o structura impresionanta cunoscuta in intreaga lume. Se poate aloca o zi intreaga numai pentru vizitarea acestui complex impunator, intrucat aici pot fi descoperite cateva incaperi deschise publicului, gradinile, dar si colectiile de arta, de la sculpturi si picturi. In concluzie, Viena este un oras plin de surprize si promite o experienta de neuitat pentru fiecare vizitator.

You May Also Like..

E Duminica dar n-am fost la biserica

Ce as putea sa fac la biserica? Cred ca as arde acolo in pronaos direct… nici n-as ajunge la altar, […]

El Camino – Foto

Dupa cum am promis aici, pun fotografii facute la restaurantul mexican. In a treia poza (prima pagina din meniu) nu […]

Florarie Online Bucuresti | Cum sa faci alegerea potrivita

Cine este interesat de serviciul flori online Bucuresti se bucura de o multime avantaje si poate apela la Floraria de […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *