De ce nu trebuie sa iti compari viata cu a altora?

andrei Medicina

Tu esti o poveste de viata unica. Constientizeaza acest lucru si vei invata sa creionezi mai bine scenariul vietii tale.

Primul pas in acest process este sa stii cine esti cu adevarat si ce iti doresti. Vei invata sa faci mai bine lucrurile pentru tine si sa elimini Invidia din viata ta.

De ce nu trebuie sa iti compari viata cu a altora?

1. Oamenii isi doresc lucruri diferite

Mai intai, trebuie sa intelegi ce iti doresti tu, cum vrei sa fie viata ta. Apoi, poti face lucrurile pas cu pas in a obtine ce iti doresti, bazandu-te pe alegerile tale si propriul tau ritm.

2. Fiecare om are fricile lui

Ti-e frica de esec sau de singuratate? Sau poate ai o alta temere adanc infipta in subconstient. Nu este nici o problema! Nu esti singurul care are demonii lui interiori. Fiecare om de pe planeta asta se teme de ceva. Iar fiecare dintre ei trebuie sa le invinga intr-o maniera personala.

Nu stii ce se afla in mintea si in sufletul altor oameni, asa ca nu ii judeca. Pur si simplu, trebuie sa ii respecti pe cei din jurul tau si sa le oferi ajutorul daca ei ti-l cer.

3.Compari ce este mai rau la tine cu ce este cel mai bun la altcineva

Nu pare cinstit acest lucru, nu-i asa? Tu vezi lucrurile doar la suprafata sau presupui unele lucruri. Atunci cand faci o comparatie, te gandesti la un aspect negativ din viata ta si il compari tot cu o presupunere de a ta despre cealalta persoana.

Tine cont de faptul ca nici viata altor persoane nu este asa de perfecta precum si-o prezinta ei. Este doar o imagine, nu este realitate.

4.Nu te mai gandi la ce fac altii si traieste viata ta

Pierzi mult uitandu-te pe Facebook la ce fac altii. Opreste-te din aceasta indeletnicire si traieste-ti viata intr-un mod constient.

Viata este o insiruire de reactii la ce situatii care se petrec. Daca iti traiesti viata intr-o maniera constienta, bazata pe propriile tale decizii si dorinte, atunci vei trai cu adevarat in viata ta. Nu vei mai simti nevoia sa o compari cu a altora.

 

Viata este plina de suisuri si coborasuri pentru toata lumea. Fii mai atent la povestea vietii tale si umple-o de oameni si evenimente care iti fac tie placere.

 

 

You May Also Like..

Tot ceea ce trebuie sa stii despre femibion

Orice copil merita sansa la o dezvoltare sanatoasa, iar totul incepe inca de la conceptie cand fiecare mamica trebuie sa […]

Trebuie sa mergi anual la urolog

Medicii au recomandat dintotdeauna sa ducem un stil de viata cat mai sanatos, care sa includa activitati sportive zilnice si […]

De ce trebuie sa mergi la oncolog

Sanatatea este cel mai de pret lucru pe care il poate avea o persoana, motiv pentru care este esential sa […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *