De ce nu imprumut eu carti

andrei Lifestyle

Buna ziua. Am sa va spun de ce nu imprumut eu carti nici altora, nici de la altii. Pentru ca le iubesc enorm si sunt asa o posesiva si o geloasa incat ma nelinisteste sa le stiu atinse si cercetate pagina cu pagina si rand cu rand, efectiv posedate idee cu idee, cuvant cu cuvant de altcineva decat mine care le-am iubit prima si prima le-am aflat secretele, care le-am mangaiat cu ochii si cu mintea frumusetea , le-am impregnat cu respiratia si transpiratia palmelor mele, le-am obtinut poate cu greutate, pot sa le ingadui eu, imprumutandu-le, sa ma tradeze lasandu-se iubite si de alcineva, furate, mai stii? Nici sa le imprumut eu de altundeva nu suport, in primul rand din acelasi considerent al virginitatii cartii, nu-mi place sa fiu a doua care o citeste, care o (re)descopera si , mai ales, pe toata durata lecturii sale, sa ma roada regretul ca trebuie sa renunt la ea inapoind-o.

Nu am citit atatia, o, atatia autori a caror lipsa din biblioteca personala, din istoria si din viata mea ma raneste dar aleg sa mor fara sa le fi citit operele decat sa-i am doar pentru o saptamana.

You May Also Like..

E Duminica dar n-am fost la biserica

Ce as putea sa fac la biserica? Cred ca as arde acolo in pronaos direct… nici n-as ajunge la altar, […]

El Camino – Foto

Dupa cum am promis aici, pun fotografii facute la restaurantul mexican. In a treia poza (prima pagina din meniu) nu […]

Florarie Online Bucuresti | Cum sa faci alegerea potrivita

Cine este interesat de serviciul flori online Bucuresti se bucura de o multime avantaje si poate apela la Floraria de […]