Colantarea masinii ii va oferi un aspect unic

andrei Auto

Pentru ca fiecare sofer isi doreste ca propria masina sa fie personalizata pana la cele mai mici detalii, iar majoritatea procedurilor implica, de obicei, costuri ridicate si proceduri complexe, oricine poate apela la serviciul de colantari auto. Acesta devine tot mai popular intrucat este o solutie foarte practica, insa si accesibila pentru toate buzunarele.

Preturi mici

Pentru a colanta in intregime o masina de dimensiuni medii precum Volkswagen Golf, Opel Astra sau Ford Focus este nevoie de un buget de circa 1.000 de lei, in timp ce pentru a vopsi aceeasi masina este nevoie de minim 4.500 de lei, insa suma poate sa creasca considerabil atunci cand se doresc diferite elemente de personalizare.

Diferite optiuni

Sunt disponibile foarte multe optiuni, incepand de la autocolantele care imita vopseaua metalizata a unei masini, pana la cele mate, care sunt din ce in ce mai des folosite si pana la albul perlat, ideal pe mai multe autoturisme. De asemenea, autocolantele sunt ideale pentru a masca un defect al caroseriei precum o zgaraietura, iar daca acestea sunt la randul lor lovite, este suficienta inlocuirea foliei de pe elementul respectiv.

Usor de aplicat

Un alt avantaj important de care se bucura cei care apeleaza la colantari auto este faptul ca procedura e simpla si se pune in aplicare in numai cateva ore, fiind alocate, de obicei, cate 15 minute pentru fiecare element. In schimb, este important ca totul sa se desfasoare doar in spatii bine pregatite, de catre angajati experimentati, capabili sa gaseasca intotdeauna cele mai bune solutii.

Durata de viata

Durata de viata asigurata variaza de la un tip la altul, unele fiind ideale chiar si peste 5 ani, in timp ce altele rezista in conditii optime pana la 2 ani, insa si preturile sunt pe masura, astfel ca alegerea se va face in functie de necesitati.

You May Also Like..

Cat de simpla este inscriptionarea auto

Modalitatile de promovare sunt foarte variate, iar cele mai inspirate solutii sunt alese in functie de bugetul alocat, bineinteles, cu […]

Cei din Olt au ales instalatii GPL

Fara indoiala fiecare sofer isi doreste sa faca economii la orice drum parcurs, iar acesta e unul dintre motivele principale […]

Idei de alegere a stickerelor pentru masini

Din fericire, in ziua de azi sunt disponibile o multime de optiuni de personalizare a autoturismelor, astfel ca poti sa […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *