Chiar si la camioane se gasesc piese din dezmembrari

andrei Auto

Camioanele sunt nevoite sa parcurga distante mult mai mari decat autoturismele, motiv pentru care trebuie intretinute in cele mai bune conditii. Totusi, chiar si asa, exista intotdeauna situatii neprevazute in care sa fie nevoie de achizitionarea a diferite piese pentru ca acestea sa functioneze in conditii optime. Totusi, cele mai multe piese sunt destul de costisitoare, motiv pentru care multi apeleaza la dezmembrari camioane, unde se bucura de tarife mai accesibile.

Preturi mai bune

Bineinteles ca fiecare dintre noi ne dorim sa achitam preturi cat mai mici pentru repararea camioanelor, iar avantajul pieselor provenite din dezmembrari este ca acestea sunt mult mai accesibile decat cele noi. De asemenea, se gasesc si pentru toate elementele unui camion, gama fiind foarte variata.

Cele mai bune piese

Multe persoane se confrunta cu problema pieselor contrafacute, insa acestea pot fi evitate cu usurinta daca se apeleaza la cele din dezmembrari, intrucat piesele sunt originale, insa fara a avea eticheta de pret aferenta. In plus, este foarte usor de verificat uzura si estima durata de viata pentru a fi sigur intotdeauna de alegerea facuta.

Diversitate

De asemenea, exista foarte multe piese care se gasesc cu dificultate sau pentru care termenul de livrare este unul foarte mare, in schimb, acestea pot fi achizitionate cu usurinta de la Truck Depo. Varietatea e foarte mare, motiv pentru care nimeni nu va pleca acasa dezamagit de oferta la piesele provenite din dezmembrari camioane.

Piesele provenite

Totodata, pentru ca piesele sunt de la alte camioane, exista o sansa foarte mare ca acestea sa fie identice cu cele ale clientilor, motiv pentru care nu se pune problema compatibilitatii. Acest lucru este ideal in casul elementelor de caroserie, care nu trebuie vopsite dupa ce sunt achizitionate, astfel ca se economisesc sume importante, iar clientii se bucura de un raport calitate – pret ideal.

You May Also Like..

Cat de simpla este inscriptionarea auto

Modalitatile de promovare sunt foarte variate, iar cele mai inspirate solutii sunt alese in functie de bugetul alocat, bineinteles, cu […]

Cei din Olt au ales instalatii GPL

Fara indoiala fiecare sofer isi doreste sa faca economii la orice drum parcurs, iar acesta e unul dintre motivele principale […]

Idei de alegere a stickerelor pentru masini

Din fericire, in ziua de azi sunt disponibile o multime de optiuni de personalizare a autoturismelor, astfel ca poti sa […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *