Cei din Olt au ales instalatii GPL

andrei Auto

Fara indoiala fiecare sofer isi doreste sa faca economii la orice drum parcurs, iar acesta e unul dintre motivele principale pentru care sunt preferate autoturismele cu motoare Diesel in fata celor pe benzina. In schimb, cele Diesel sunt mai costisitoare la achizitie, dar implica si o intretinere mai complexa, iar economiile de carburant nu se justifica pe termen lung. Totusi, tot mai multi soferi apeleaza la instalatii GPL Olt, iar aceasta reprezinta cea mai potrivita modalitate de a se bucura de preturi mult mai mici, cu circa 40% la fiecare drum parcurs.

Securitate

Aceste sisteme sunt mult mai sigure decat cele din urma cu zece ani, pentru ca, in primul rand, aduc o grosime mult superioara celor cu care vin rezervoarele din fabrica, motiv pentru care este imposibil sa apara scurgeri de gaz atat timp cat dispozitivele sunt intretinute in conditii optime.

Usor de instalat

Un alt avantaj important e reprezentat de faptul ca sistemele se instaleaza cu usurinta, fara a fi necesare proceduri complicate, insa este important ca intregul proces sa se deruleze doar in cadrul service-urilor acreditate RAR pentru ca orice client sa aiba garantie, dar sa se bucure si de securitate.

Performante

Performantele sunt importante in toate cazurile si chiar daca instalatiile vor scadea puterea motorului cu circa 3%, aceasta cifra nici macar nu este sesizata de majoritatea soferilor. In plus, se prelungeste durata de viata a motorului cu minim cativa ani pentru ca gazul petrolier lichefiat e un carburant mult mai curat decat benzina sau motorina.

Preturi accesibile

Nu in ultimul rand, cine va alege instalatii GPL Olt se va bucura de preturi accesibile pentru toate buzunarele, dar si de economii considerabile. Pretul mediu este de 500 de euro, insa investitia se amortizeaza in primele 12 luni sau chiar mai repede, urmand ca economiile sa fie resimtite direct in buzunar.

You May Also Like..

Cat de simpla este inscriptionarea auto

Modalitatile de promovare sunt foarte variate, iar cele mai inspirate solutii sunt alese in functie de bugetul alocat, bineinteles, cu […]

Idei de alegere a stickerelor pentru masini

Din fericire, in ziua de azi sunt disponibile o multime de optiuni de personalizare a autoturismelor, astfel ca poti sa […]

Chiar si la camioane se gasesc piese din dezmembrari

Camioanele sunt nevoite sa parcurga distante mult mai mari decat autoturismele, motiv pentru care trebuie intretinute in cele mai bune […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *