Ce presupune certificarea 18001

Companiile care isi doresc sa se dezvolte si sa evolueze constant au la dispozitie diferite solutii in acest sens, insa nici una nu aduce aceleasi avantaje ca atunci cand se obtine o certificare ISO 18001. Costurile sunt accesibile pentru toate buzunarele si oricare ar fi domeniul de operare, certificatul aduce numai plusuri, motiv pentru care cei de la IsoStandard vin in ajutorul firmelor prin implementarea certificatelor. De asemenea, certificatele sunt recunoscute la nivel international, ceea ce presupune ca oricand pot fi cucerite noi piete, din peste 80 de tari.

In fata competitorilor

Acest tip de certificare ISO ajuta la crearea unui mediu de lucru mult mai sigur si mai placut pentru angajati, fara riscuri sau diferite probleme, iar pe aceasta cale sunt aduse mai multe avantaje, incepand de la evitarea incetinirilor procedurilor in urma accidentelor. Pe aceasta cale, orice firma va fi mai bine vazuta in fata competitorilor si va avea parte de multe plusuri, incepand de la un numar mai mare de clienti si produse de cea mai buna calitate.

Beneficii

De asemenea, e mai simplu sa se obtina un mediu de lucru sigur, stabil si legal, staff-ul fiind intotdeauna pregatit sa asigure cele mai bune servicii si produse, iar printre beneficiile aduse se numara imbunatatirea reputatiei si deschiderea de noi oportunitati. In acelasi timp se minimizeaza considerabil riscurile unor accidente, dar certificatul demonstreaza si devotamentul, ceea ce este intotdeauna de apreciat. Mai mult, scad si costurile de productie, intrucat se lucreaza intr-un mod mult mai eficient.

Dezvoltare internationala

O firma care are in portofoliu unul sau mai multe certificate ISO are ocazia si de a se dezvolta catre pietele internationale, unde exista posibilitatea de a participa la diferite licitatii unde se impun cerinte stricte, pentru a fi mai simplu pentru organizatori sa ii aleaga doar pe cei mai buni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *