Ce functii ascunse poate avea un reportofon?

Poti sa dai click aici pentru a afla mai multe despre un reportofon spion, dispozitiv ce poate fi util in nenumarate conditii, iar acestea se pot gasi sub diferite forme, astfel incat sa fie cat mai discrete si sa nu dea de banuit celor din jur. Astfel, atat la birou, cat si in propria locuinta, intotdeauna va fi ideal un reportofon sub forma de ceas, intrucat acesta e un obiect aparent obisnuit, insa cu ajutorul caruia pot fi efectuate fotografii, fie se poate inregistra audio. Pe aceasta cale pot fi monitorizati atat copiii sau bonele lor la domiciliu, cat si colegii de serviciu sau angajatii, insa un astfel de dispozitiv poate fi ideal si pentru asigurarea securitatii acasa sau la locul de munca.

Functii principale

Pe langa inregistrarea audio – video la cea mai buna calitate, nu trebuie omis senzorul de miscare, ce presupune activarea inregistrarii doar atunci cand se sesizeaza o miscare la mai putin de 6 metri de dispozitiv. Totodata, sistemul are incorporat si o telecomanda, ce permite controlul de la distanta, iar autonomia variaza, de la 5 pana la 10 ore, in functie de tipul inregistrarii alese, video sau audio. In plus, memoria disponibila poate fi suplimentata prin inserarea unui card microSD de pana la 32 GB.

Unde gasesc?

Poti sa dai click aici pentru a alege un reportofon spion, gama fiind foarte variata la iUni, pentru toate nevoile, insa si preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele. De asemenea, se gasesc si foarte multe oferte si promotii, care fac ca tarifele sa scada si mai mult, in timp ce pentru fiecare comanda in valoare de minim 499 de lei se asigura livrare gratuita prin curier. Mai mult, clientii au ocazia de a merge la showroom-ul din Bucuresti pentru a testa produsele inainte de a le achizitiona.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *