Care sunt cele mai grozave obiective din Venetia

andrei Lifestyle

Pe masura ce vremea se incalzeste treptat, cu totii ne facem planuri de vacanta, iar in acest sens avem la dispozitie nenumarate optiuni, pentru toate preferintele si bugetele. Totusi, pentru a fi mai simplu sa avem parte de cele mai bune conditii, cu totii putem alege oferta Aerotravel, care e foarte vasta, iar un exemplu grozav in acest sens este reprezentat de city break Venetia. Acest oras italian ascunde o multime de secrete si atrage turisti din toate colturile lumii.

Piata centrala

La fel ca multe orase importante ale Europei, si Venetia gazduieste o multime de atractii intr-un perimetru limitat, iar in acest caz este vorba despre Piata San Marco. Unul dintre cele mai vizitate puncte este biserica cu acelasi nume, Palatul Dogilor, Turnul cu Ceas si multe altele, intrucat fiecare dintre acestea se remarca prin istoria bogata, arhitectura unica, iar turistii isi pot aloca cateva ore pentru fiecare in parte.

Vederi impresionante

Avand o inaltime de aproximativ 100 de metri, Turnul cu Ceas din piata San Marco reprezinta cea mai inalta cladire din Venetia, fiind ridicata intre anii 888 si 912 si cu toate ca la inceputul secolului trecut s-a prabusit, a fost reconstruita in cel mai scurt timp. Asadar, cei care ajung pana in varf sunt rasplatiti cu vederi impresionante asupra imprejurimilor.

Marele Canal

In schimb, cine alege oferta Aerotravel si mai exact un city break Venetia nu are cum sa nu faca o plimbare pe Marele Canal, intrucat aceasta este una dintre cele mai populare activitati. Chiar daca acest canal nu mai este plin de comercianti la fel ca in anii de glorie, turistii sunt recompensati cu o plimbare romantica, unica, printre cladirile pline de istorie ale Venetiei. Canalul reprezinta o introducere grozava pentru oras, motiv pentru care plimbarile sunt foarte populare, in special in randul turistilor care ajung aici pentru prima data.

You May Also Like..

E Duminica dar n-am fost la biserica

Ce as putea sa fac la biserica? Cred ca as arde acolo in pronaos direct… nici n-as ajunge la altar, […]

El Camino – Foto

Dupa cum am promis aici, pun fotografii facute la restaurantul mexican. In a treia poza (prima pagina din meniu) nu […]

Florarie Online Bucuresti | Cum sa faci alegerea potrivita

Cine este interesat de serviciul flori online Bucuresti se bucura de o multime avantaje si poate apela la Floraria de […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *